subota, 19. studenoga 2016.

„Čokoladne“ bananice

cokoban                                                                Kada smo bili mali omiljen slatkiš nam je bio „bananica“. E, u to ime kreirala sam niskomasnu, sirovu, vegansku bananicu. Da bude zdravo i ukusno! (Piše: Marina Grubić, savetnica za biljnu sirovu ishranu)
Sastojci: banana, 200g urmi, 100 g mlevenog rogača
Priprema
Oljuštiti banane i sušiti ih na 46 stepeni Celzijusa oko 8 sati.
Izvaditi koštice iz urmi. Staviti urme u procesor za hranu zajedno sa rogačem. Izblendati ova dva sastojka u smesu popust testa. Iseći dva parčeta papira za pečenje, istih dimenzija. Staviti smesu na jedno parče i prekriti je drugim parčetom papira. Oklagijom razvući „testo“. Staviti dehidriranu bananu na testo i urolati je. Naseći kolač na bananice.
Nadam se da vam se sviđa ovaj recept. Ako vam se sviđa, podelite link za ovaj recept, a nadam se da ćete podeliti i bananice. angel Ostavite vaše utiske u komentarima, volim da čujem vaše mišljenje.

Nema komentara:

Objavi komentar