subota, 7. siječnja 2017.

Upoznajte najbolji prirodni lijek za prostatu na svijetu




Zbog jako velikog utjecaja medicine u svijetu, ova biljka je pala u zaborav, no nakon ovog članka ćete sigurno potražiti ovu biljku u prirodni ili obližnjoj biljnoj ljekarni.


Gotovo svaki muškarac stariji od 45 godina susreo se s nekim problemom prostate.

Priroda se, kao i obično, pobrinula za lijek, a to je trava pod nazivom vrbovica ili svilovina, poznata u svijetu pod latinskim imenom Epilobium parviflorum.Tegobe prostate mogu biti različite, no bez brige jer napitak koji vam predstavljamo liječi ih sve.
Zbog lošeg utjecaja medicine ova biljka je pala u zaborav, no možete ju pronaći u prirodi ili u biljnim ljekarnama.
Za pripremu čaja koji liječi probleme prostate potrebna vam je jedna žličica osušene ili svježe biljke koju prokuhate u 2 dcl vrele vode. Ostavite tako namočenu biljku pet do deset minuta, a zatim ju izvadite, a čaj popijte.
Čaj se pije dva puta na dan, i to ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Ovaj ljekoviti čaj pijte koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko tjedana. Prve znakove poboljšanja možete očekivati ubrzo.
Čaj koji spominjemo će uspješno izliječiti brojne upale prostate i mokraćnog mjehura, probleme s mokrenjem uzrokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i mjehuru ali i bubrezima. Također, dobar je lijek za rak prostate i rak mokraćnog mjehura.
Zanimljivo je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lijek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspjehu.

Nema komentara:

Objavi komentar